SIPAB AB

Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete!

tiled-covering-building

TAKMÅLNING STOCKHOLM

Behöver du hjälp med att måla om taket? Då ska du kontakta oss på Sipab! Vi är proffs på takmålning Stockholm och kan måla om tak både inomhus och utomhus. Vi erbjuder dessutom alltid förmånliga priser och snygg och trygg service för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar över hela Stockholmsområdet.

VAD FINNS DET FÖR TYPER AV TAKMÅLNING STOCKHOLM?

En takmålning kan vara olika saker, antingen en takmålning inomhus eller en takmålning utomhus. När man talar om inomhus, handlar det ofta om att måla om taket i en bostad. Det gör man för att ge hemmet en ny look, precis som man gör när man målar om väggarna.

Att måla om taket utomhus däremot, handlar om att måla om bostadens tak för att ge det nytt liv och få det att hålla längre. Oftast gör man detta på plåttak för att öka livslängden och förbättra kvaliteten på taket. Faktum är att ett plåttak som får rätt underhåll kan hålla i upp till 100 år! Med hjälp av en takmålning kan man skydda taket från regn och dåligt väder så att det inte behöver samma mängd av underhåll över årens gång.

HUR JOBBAR VI MED TAKMÅLNING?

När du anlitar oss för att genomföra en takmålning på din bostad kommer vi såklart att inspektera ditt tak i förväg för att veta exakt vad vi ska göra. Detta gäller främst vid takmålningar utomhus, då det kräver lite förarbete för att planera. Om du vill ha hjälp med att måla om taket inomhus gör vi det snabbt och effektivt, med hållbara och miljövänliga färger som ger din bostad nytt liv. För utvändiga takmålningar använder vi oss av färg som både håller god kvalitet, och som skyddar mot regn och dåligt väder. 

Inför varje jobb ger vi alltid ut en offert i förväg så att du är medveten om vad arbetet kommer att kosta och vilken tidsåtgång som tillkommer. Vi erbjuder såklart alltid förmånliga priser för alla våra kunder, oavsett om du är privatperson eller företag.

Kunskap

Kvalitetssäkring

Trygghet

Lång erfarenhet!

BOKA EN OFFERT REDAN IDAG

Om du är intresserad av en takmålning Stockholm är du välkommen att kontakta oss redan idag för att lämna en bokningsförfrågan. Vi återkommer så snart vi kan med offert, samt svar på alla eventuella frågor som du kan tänkas ha. Vi genomför snabba och effektiva takmålningar i Stockholmsområdet och vi vill gärna hjälpa dig att ge din bostad nytt liv, och en bättre hållbarhet. Hos oss är du alltid garanterat snabb och effektiv service till bra priser!

Varmt välkommen till Sipab – din lokala takmålare i Stockholm!

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.