SIPAB AB

Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete!

tiled-covering-building

TAKSERVICE STOCKHOLM

Taket på ditt hus behöver regelbundet underhåll för att det ska hålla så länge som möjligt. Det svenska klimatet bjuder ofta på blandade temperaturer, regn, snö och rusk. På grund av detta är det extra viktigt att underhålla taket, så att det inte blir slitet eller skadat av väder och vind. 

SIPAB ERBJUDER TAKSERVICE STOCKHOLM

Oavsett om du bor i hus, lägenhet eller någon annan form av bostad, behöver ditt hem regelbunden takservice. För lägenhetsinnehavare är det ofta föreningen som sköter underhållet, medan villaägare får ta hand om det på egen hand. Vi på Sipab hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet att underhålla sina tak.

Vi kommer hem till dig, eller åker ut till fastigheten du äger, och ser över ditt tak. Vi kollar båda de yttre delarna av taket, samt innertaket och ser till att de håller god kvalitet och lagar det som behöver lagas. Det är otroligt viktigt att hålla koll på kvaliteten på taket för att säkerställa att det håller så länge som möjligt. En takservice Stockholm är i princip en renovering av taket, men den kan se olika ut beroende på takets skick. I vissa fall behöver man enbart genomföra en inspektion, och kanske laga eller byta ut några takpannor. Andra gånger kan man behöva genomföra större renoveringar, eller till och med byta ut taket.

HÖGKVALITATIVT HANTVERK OCH EFFEKTIV SERVICE

För att säkerställa att ditt tak håller samma goda kvalitet som det bör är det viktigt att du underhåller det regelbundet. Vi på Sipab hjälper dig gärna med detta. Vi inspekterar taket åt dig och ger dig en offert på eventuella åtgärder som behöver tas. Därefter kommer vi hem till dig och fixar ditt tak så att det blir som nytt igen!

När vi genomför takservice Stockholm finns det flera olika åtgärder som vi kan ta hand om. Det kan handla om allt från att byta ut takpannor, till att laga stuprör och takrännor. Vi tar hand om hela taket åt dig och ser till så att det är i bra skick i många år framöver.

Kunskap

Kvalitetssäkring

Trygghet

Lång erfarenhet!

BOKA EN OFFERT REDAN IDAG

Om du är i behov av att inspektera, renovera eller byta ut ditt tak ska du kontakta oss på Sipab redan idag. Vi ger dig alltid en offert på arbetet i förväg, och vi erbjuder dessutom alltid förmånliga priser för både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Vi kan tak, och vi kan genomföra takservice på alla typer av bostäder, från alla olika tidsepoker. Vi jobbar alltid med ett öga för detaljer och enorm precision och vi garanterar att du kommer att bli nöjd med jobbet.

Kontakta oss redan idag för att boka en offert, eller om du bara vill ställa frågor om oss eller hur vi jobbar med takservice Stockholm. Varmt välkommen till oss på Sipab!

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.