SIPAB AB

Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete!

tiled-covering-building

PLÅTSLAGARE STOCKHOLM

Hos oss på Sipab hittar du skickliga hantverkare som specialiserar sig på takläggning och plåtslageri i Stockholmsområde. Det krävs en hel del kompetens, och såklart lång erfarenhet för att hantera tak av olika slag och material. Just plåttak kräver lite extra fingertoppskänsla, och särskilt när det kommer till plåtslageri. Vi på Sipab är rutinerade plåtslagare Stockholm som gärna hjälper dig att se över ditt tak. Det är trots allt en plåtslagares jobb att se till så taket håller för regn, snö och oväder – hela året om.

HUR JOBBAR VI MED PLÅTSLAGNING?

Våra plåtslagare är rutinerade och har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av bostäder, och olika typer av tak. Vi jobbar både mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi arbetar dessutom alltid med precision och en känsla för husets behov – något som är extra viktigt här i Stockholm, då det finns så pass många olika byggnader från olika tidsperioder som har olika behov och behöver olika teknisk kunskap.

Förutom att besitta skicklighet och erfarenhet erbjuder vi dessutom alltid förmånliga priser, material av hög kvalitet och ett hantverk som håller i många år framöver. Vi tar alla våra uppdrag på största allvar och vi värnar om våra kunder bostäder. För oss är det viktigt att du som kund får ett välgjort arbete så att din bostad håller sig i så bra skick som möjligt.

Kunskap

Kvalitetssäkring

Trygghet

Lång erfarenhet!

BOKA EN OFFERT REDAN IDAG

Om du bor i ett hus, äger en fastighet eller driver ett företag där behovet av takrenovering finns är du välkommen att kontakta oss på Sipab – din lokala plåtslagare Stockholm. När du anlitar oss för ett jobb kommer vi alltid hem till dig för att genomföra en inspektion av taket. När vi konstaterat vad som behöver göras och hur lång tid det kommer att ta får du en offert direkt. Våra plåtslagare Stockholm tar hand om ditt plåttak och ser till så att det är upprustat och redo för en ny säsong! Vi kan dessutom hjälpa dig med andra arbeten som rör taket, oavsett om det är en mindre renovering eller om du vill byta tak helt och hållet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är i behov av en plåtslagare Stockholm. Om du vill veta mer om oss, eller kanske fråga oss något om ditt tak, kan du kontakta oss redan idag. Vi återkommer så snart vi kan med all information du behöver! 

Varmt välkommen till Sipab – din lokala plåtslagare Stockholm!

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.