SIPAB AB

Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete!

tiled-covering-building

SNÖSKOTTNING STOCKHOLM

Vintermånaderna här i Sverige kan vara riktigt tuffa, speciellt när snön kommer och man måste skotta för att ta sig fram. Vägarna blir lätt hala och det kan vara svårt att ta sig fram, oavsett om man åker bil eller om man promenerar. Något annat som påverkas av snön är taken på våra hus. När snön faller lägger den sig ofta som ett tjockt täcke på taken och snöras kan vara livsfarligt. På grund av den risk som finns för snöras är det därför viktigt att skotta taken – speciellt i Stockholmsområdet där många människor vistas på gatorna samtidigt.

ANLITA SKICKLIGA SNÖSKOTTARE FÖR DITT TAK

Oavsett om du bor i villa, radhus, lägenhet eller om du kanske äger fastigheter runtom i staden är det viktigt att du skottar taken på huset. Att skotta taken på lägenhetshus med många våningar är dock ett farligt jobb som kräver enorm kompetens och säkerhet av högsta grad. Vi på Sipab har lång erfarenhet av att arbeta på tak och vi hjälper dig gärna att skotta snö från taken under hela vintern.

Du kan anlita oss oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Vi kommer till din fastighet och skottar bort snön från taken så att du inte behöver tänka på det. Vi tillhandahåller arbetskraft som är kunniga och som vet hur man arbetar på ett säkert sätt, så att du kan känna dig trygg med att snöskottning Stockholm blir utfört på rätt sätt.

BOKA SNÖSKOTTNING STOCKHOLM

När vi skottar snö från taken i Stockholmsområdet gör vi det på ett snabbt och effektivt sätt, utan att kompromissa på säkerheten såklart. Vår personal är vana takarbetare som jobbar med noggrannhet och precision, för att taket ska hålla sig fritt från snö och för att människorna på gatorna inte riskerar att få snöras på sig.

Om du är i behov av snöskottning Stockholm i vinter är du alltid välkommen att kontakta oss på Sipab. Vi hjälper dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening att hålla taken fria från snö under hela vinterhalvåret. Vi erbjuder dessutom en mängd andra tjänster, som bland annat takservice, takläggning och takmålning. Vi är proffs på tak och hjälper dagligen våra kunder att hålla sina tak i gott skick!

Kunskap

Kvalitetssäkring

Trygghet

Lång erfarenhet!

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT

Ring oss, skicka ett mejl eller fyll i formuläret på vår hemsida för att boka en offert redan idag. Vi erbjuder alltid förmånliga priser, effektiva hantverk och en god service till alla våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi är skickliga på vårt yrke.

Varmt välkommen till oss på Sipab!

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.