SIPAB AB

Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete!

tiled-covering-building

TAKLÄGGARE STOCKHOLM

Behöver du hjälp med att renovera, eller lägga om ditt tak? Att man behöver underhålla eller byta ut taket på huset är något som man kanske inte tänker på så ofta – men det är otroligt viktigt för att huset ska se bra ut och få en ökad livslängd. Det är trots allt taket som skyddar dig från regn och rusk, och det är en viktig bärande del av husets konstruktion.

RENOVERA ELLER BYTA TAKET?

Vi på Sipab är rutinerade takläggare Stockholm som har lång erfarenhet av allt som rör tak. Vi hjälper dagligen våra kunder att underhålla, renovera och byta ut deras tak. Om din bostad är i behov av en takrenovering, eller om du vill byta tak helt och hållet, är du alltid välkommen till oss.

När det kommer till arbeten på taket finns det många olika åtgärder som går att utföra. I vissa fall kanske man behöver byta ut några takpannor, medan man andra gånger kanske behöver byta undertak eller lägga om taket helt och hållet. För att veta om vad som behöver göras, är det därför bra att börja med att inspektera taket för att ta reda på vilket skick det är i.

VI GENOMFÖR TAKLÄGGNING I STOCKHOLM

Om du är bosatt i Stockholmsområdet och behöver hjälp med att renovera eller byta ut ditt tak är du välkommen att kontakta oss på Sipab. Vi kommer hem till dig och genomför en inspektion av taket, och ger dig sedan en offert på hela arbetet. När vi jobbar med tak gör vi det alltid med noggrannhet, precision och enorm skicklighet – vi vet vad vi sysslar med, helt enkelt.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi vet hur man hanterar tak av olika slag, olika material och såklart även olika hustyper. Vi kan hjälpa dig som bor i villa, radhus, eller någon annan fastighet att byta eller renovera taket på ett snabbt och effektivt sätt. Vi erbjuder dessutom bra priser, och vi jobbar både mot privatpersoner och företag.

Kunskap

Kvalitetssäkring

Trygghet

Lång erfarenhet!

BEHÖVER DU HJÄLP AV EN TAKLÄGGARE STOCKHOLM?

Om du är i behov av en takläggare Stockholm ska du kontakta oss på Sipab. Vi hjälper dig gärna att renovera eller byta ut ditt tak och vi tar oss an alla typer av arbeten. Kontakta oss redan idag med en bokningsförfrågan, så återkommer vi snarast möjligt med all information du behöver och en offert på jobbet. Du är såklart även välkommen att kontakta oss om du behöver ställa en fråga, eller om du har andra funderingar över oss och hur vi jobbar. Du är alltid välkommen till oss på Sipab – din lokala takläggare Stockholm!

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.