SIPAB AB

Byggnadsplåtslageri med lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller traditionellt plåtslageriarbete!

tiled-covering-building

TAKSÄKERHET

Att arbeta med takläggning, takmålning eller andra arbeten på taket är farligt och kräver säkerhet och kompetens. Vi på Sipab jobbar dagligen på tak runt om i Stockholmsområdet och taksäkerhet är A och O i vår bransch.

För dig som är i behov av underhåll eller andra takarbeten är det därför viktigt att veta om att ditt tak måste ha vissa säkerhetsanordningar. För vår säkerhet, och för att det ska vara möjligt att genomföra arbeten på taket överhuvudtaget.

VAD BEHÖVS FÖR ETT SÄKERT TAKARBETE?

För att vi ska kunna arbeta på ett så säkert sätt som möjligt är det viktigt att ditt tak är utrustat med rätt säkerhetsanordningar. Bland annat behöver det finnas en säker utgång till taket, som gör att vi kan ta oss upp utan svårigheter. Det behöver dessutom finnas säkerhetsanordningar i form av glidskydd och takstege, så att vi som arbetar inte riskerar att falla eller tappa balansen.

Om ditt tak inte är utrustat med dessa anordningar är det av största vikt att du ser till så att de blir installerade. Vi på Sipab kan hjälpa dig att hitta rätt anordningar om du behöver det. Det är enormt viktigt om du vill att vi ska kunna underhålla ditt tak på ett säkert sätt.

Kunskap

Kvalitetssäkring

Trygghet

Lång erfarenhet!

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Om du är osäker på vilka anordningar du behöver, eller om du vill lära dig mer om taksäkerhet kan du kontakta oss. Du hittar även information på Boverket om vilka krav som ditt tak behöver uppfylla för att vara en säker arbetsplats för takläggare!

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.